Laatste nieuws

Ons terras is vandaag zaterdag 1 mei en morgen zondag 2 mei geopend vanaf 13:30 tot 18:00 uur. WE HEBBEN ER ENORM ZIN IN OM JULLIE WEER TE ZIEN!

LAATSTE NIEUWS LAATSTE NIEUWS LAATSTE NIEUWS

Beste gebruiker/bezoeker van VidiReo,

Buurthuizen zijn een aparte groep binnen de huidige richtlijnen. We vallen onder de horeca, maar hebben sinds kort een uitzonderingspositie waarin we voor ouderen, eenzamen en kwetsbaren in de samenleving iets mogen bieden binnen de mogelijkheden die er zijn.

Er wordt van de buurthuizen gevraagd of zij iets kunnen betekenen tegen de eenzaamheid. Eenzaamheid ligt zeker in deze tijd sneller op de loer.

Daarom zijn we enkel open voor de koffie voor deze doelgroep. De koffie staat klaar op elke dinsdag- en donderdagochtend en vrijdagmiddag. Op deze manier kunnen mensen die zich eenzaam voelen langskomen voor koffie en een praatje. (alleen indien u geen klachten heeft ) Daarnaast zal er voor dezelfde groep mensen eens per twee weken een filmmiddag worden georganiseerd worden. Natuurlijk zal dit alles volgens de geldende richtlijnen vanuit het RIVM plaats vinden.

Zodra er meer zicht is op een reguliere opening en we meer weten rondom versoepelingen laten we dit uiteraard weten via de bekende kanalen.